a house

Rabalder

Se hur vi skapade värde för ett av Sveriges största fastighetsbolag genom att optimera deras arbetsprocesser och utveckla en social gemenskap för deras anställda

Projektnamn

Rabalder

Övergripande

En mobilapp där medarbetare på ett smidigt kan rapportera och dela sin arbetsprocess.

Teknologier

  • Ionic Capacitor

  • Firebase

  • App Engine

  • Cloud SQL

01

Problemet

Sitter ni också på en massa överskådlig information i ett flertal olika system? Då är ni i samma situation som fastighetsbolaget Balder var i. De hade massa användbar data men inget bra sätt att hantera den på. Informationsöar i samband med det växande antalet anställda, hade blivit ohanterligt och risken att viktig information föll mellan stolarna var stor.
Balder house
02

Lösning

Balder behövde en digital lösning där medarbetarna kunde rapportera deras arbete medans de var på språng mellan visningar och kontraktsskrivningar. Lösningen blev Rabalder, en mobilapp där medarbetare snabbt och lätt kunde rapportera potentiella leads, tillgängliga objekt och hur långt i process deras klienterna hade kommit. Detta gav också Balders ledning en god överblick av hur den aktuella situationen såg ut så de kunde ta bättre beslut snabbare.
Kitchen
03

Resultat

Rabalder effektiviserade inte bara arbete för hundratals medarbetare, appen skapade även en samlingsplats för dem, en community. I appen kunde medarbetare även dela sitt arbete bland kollegor, vilket genererade ett lärande av varandra samt god sammanhållning inom företaget.

Informationsöarna försvann och ersattes med ett effektivare arbetssätt och ett mer enat Balder. Vill ni göra samma förändring? Kontakta oss idag!

App för balder App för balder App för balder

Teknologier vi använde i detta projekt

Ionic Capacitor logo
Firebase logo
App Engine logo
Cloud SQL logo